Ga terug

Recept Remouladesaus

Recept Remouladesaus
Gang Saus
Keuken Frans
Trefwoord Franse keuken, Remouladesaus, Saus
Bereidingstijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 324kcal

Ingrediënten

  • 3 eetlepel Mayonaise
  • 2 theelepel kappertjes, fijngehakt
  • 2 theelepel mosterd
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 theelepel bieslook
  • 1 augurk, fijngehakt
  • 1 ansjovisfilet in olijfolie heel fijngehakt
  • 1 Sjalot, fijngehakt

Instructies

  • Snijd het sjalotje, kappertjes en de augurk zo fijn mogelijk.
  • Meng dit alles met de mayonaise en mosterd.
  • Hak de ansjovisfilet zo fijn mogelijk (Dit mag best wel een werkje zijn, want je wilt namelijk dat je in de saus de ansjovis niet meer terug ziet!)
  • Breng op smaak met zout en peper.