Ga terug

klassieke tartaarsaus

klassieke tartaarsaus
Gang Saus
Keuken Frans
Trefwoord Franse keuken
Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediƫnten

  • 5 eetlepel mayonaise
  • 1 stuk Sjalotje
  • 1 eetlepel peterselie fijngehakt
  • 1 eetlepel Bieslook fijngehakt
  • 2 stuks Hardgekookte eieren
  • 1 eetlepel Witte wijnazijn of citroensap
  • peper en zout

Instructies

  • Snij de sjalot in fijne snippers, niet grof.
  • Snij vervolgens peterselie en bieslook fijn.
  • Snij de afgekoelde eieren op een hakblok fijn in stukjes. Zorg dat ze echt afgekoeld zijn en niet lauwwarm.
  • Meng alle ingrediĆ«nten goed door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Tip: is de saus te zuur, voeg dan meer mayonaise toe.